Clear round, på Nääs!

Ja idag var det min första clear round tillsammans med Malvija. Vi hoppade 50 &  60 cm hehe och de gick bra.. men ska berätta lite mera i detalj.

Det började med att vi kom ditt så tog vi ut henne och fixade henne och så, sen skulle jag sitta upp och hon var så laddad och nervig så hon studsade runt och va almänt velig. Och då får hon för sig att stegra de högsta hon kan och stegrar då över....skit kul.. jag hinner hoppa av henne, eller aaa glida av henne hehe innan hon ramlar ner på marken. Hon skrapar då upp ena sida på sadeln, (tur att jag ska köpa en ny!!!) och skrapar tränset, skydden och så började hon blöda som fan från bakbenet så blev skit less på henne.. SKIT KUL!
Så blev arg på henne om man säger så...

Sen på framhoppning så drog hon bara runt och de måste sett ut som om jag aldrig ridit förut, haha för va ju arg också så hahah!! :D

Men sen väl inne på banan så sköte hon sig mycket bättre och de är ju de viktigaste, vi fick två clear rounder och de va ju trevligt. hehe. Jag tycker allt om henne lite ändå... hihih hoppas hon blir bra!

Lite bilder från idag då!!!









Hundarna var med också, Molly, Leia & Blixtra!



Sen var de uteritt i snö storm när jag kom hem på Flyen då. mycket mysigt, nu blir de film sen SOVA! Imon blir de jobb igen heja mig... sen sista gången på kursen med Leia, men den 11 april börjar en ny hihih :D


HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJ <3

Så lycklig!!

aa mitt humör svänger rätt så lätt kan man ju säga, igår var jag as arg och ville sälja malvija typ haha och idag gick hon som en ängel. så ska berätta lite vad jag gjorde idag!

HOPPNIG !!

japp hoppade både Malvija o Christa idag, och med Flyen red jag bara ut en stund men tänkte berätta lite om hoppningen  då. Hoppade bara upp till 105 cm men båda och de gick hur bra som helst.

Började med Christa, jätte go på framridningen och i hoppningen gick de jätte bra. körde 5½ en del och de gick super fint ! Lisa var med och tog lite bilder som jag tänkte lägga upp också! Man behövde dock driva lite på henne mot hindret så hon verkligen hoppade igenom sig om man säger så, men sista språngerna där var helt underbara!! Snart anmäla mig till Clear round med henne sen tävlingsbannorna nästa!

 

Sen var det Malvijas tur!

Och som ni vet så kom vi inte överäns igår alls. Men idag var hon helt underbar, nu kom jag ihåg vrf jag köpte henne haha. Riktigt härlig var hon, lite svår i galoppen på små volter bara, byter gärn bak och så men de ska vi fixa! Lisa var med och fotade också så här kommer dom bilderna!

 

 

Visst är hon fin ändå?!? hehe

 

HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJ <3




RSS 2.0