bilder från träning!

Först hoppningen med Flyen!!!










Sen vad de Malvijas tur!!!





Sen va de Dalou som va nästa!







Och till sist Christas tur !








sååååå ! :) Dessa bilder var alltså ifrån förra lördagen!




Bilder från tävlingen

Här kommer lite bilder från tävlingen på Råda rk förra lördagen.










Tävling råda rk

Tävlade i lördags på råda rk med Christa. Och aa de va la sådär om man säger så. Första ute tävlingen för i år .men här kommer resultaten iaf!!
1m - har aldrig sett Christa så het! Hon bara sprang å sprang å sprang!!!! Fick seriöst inte stopp på henne! Men som att de gick så snabbt och så i omhoppningen tig utanför alla hinder inga snäva svängar för kunde ju inte bromsa henne men iaf! Snabb som fan och en jävligt arg Hanna på så lyckades vi få en 4:e placering, men va så arg efter rundan så så fort jag kom ut från paddocken så hoppade jag av henne å släppte henne å sa till min pappa ba ta henne ta henne!!! Ba grymt arg!!!!
110 cm - mkt mkt lugnare runda, kom tyvärr fel in på ett i grunden så blev 4 fel , men skit samma!
Hon va ju lugnare så de kändes ändå jätte bra!!
Ingen film finns men de finns bilder som jag lovar att jag kommer lägga upp!! Men just nu jobbar jag, är själv med 2 barn som sitter å spelar framför varsin dator så jag har de jobbigt asså ^^ haha

Träning

Hoppträning med Christa idag va riktigt najs asså!

Tränade lite enkel hinder bara upp till 120 cm. För ska ju tävla 1 m o 110 cm på lördag så måste ju träna på 10 cm högre då liksom.

Men iaf, hon hoppade på jätte härligt och vi fick många fina o härliga språng riktigt gött va de. bara de att hon hoppar inte alltid genom ryggen utan hon blir gärna lite rak över hindrerna, men vi jobbar på de !!

Lisa va med och tog lite bilder så här kommer några !







där va lite bilder!!

Nu taggar vi inför tävlingen på lördag !!!!




Tävling Marks rk med Christa!

Igår var jag å tävlade på marks rk med Christa. Vi hoppade 2 rundor , 1 m och 1,05m.
Tänkte berätta lite om hur de gick!
1m - grund omgången gick så jävla bra, fina distanser och underbara språng ! Super nöjd! Sen omhoppningen... Hehe inte lika bra tappade tygeln och sånt haha så de såg jätte slarvigt ut!!! Hehe men jag nollade den  med och de blev en första placering !!! Jätte glad!
1,05m - inte så bra haha ingen riktig takt och aa sen va de en linje som är svår för Christa, de va oxer 5 galoppsprång till kombination räcke räcke, ville gå på 5 språng kommer in stort försöker fånga upp får in 5 men blir för nära så vi plocka båda i kombinationen, segt men värt att träna på!!! Sen petade vi ner näst sista också så aa de va ingen go runda . Men vi tar igen de en annan dag!
Bilder å film kommer när jag kopplat in min dator!

RSS 2.0