Första hoppträning för tränare med LADY CHRISTA!

japp som ni vet så är ju inte Christa min häst utan min pappas häst som jag rider 5-6 dagar i veckan men iaf hehe. Jag har ju tränat och Tävlat malvija nu de senarste bara för hon är ju MIN häst liksom och hon e ny och sånt så vill ju göra allt med henne och så haha såklart. Men iaf, hon tävlades ju i söndags så då tänkte jag att på Tisdagen alltså igår var de ju hoppträning för sandra på nääs och tänkte att hon skulle få vila så tog Christa ist, och de gick super bra, hon skötte sig jätte bra och vi hade skit kul.

Sandra gillade henne och då blir man ju såklart mera laddad på att åka ut oc tävla med henne också nu när de går så bra liksom så de får bli några tävling med henne ckså nu framöver så att ni vet! hehe. Bara segt att vi har en transport som bara får dra en häst för att vi har för svag bil och hela den trökiga biten!!!
men ska försöka förhandla med pappa så att vi kan köpa en hästlastbil för 2 hästar med B-körkort! hade varit de bäst tror ja, så jag kan ha med mig både Malvija och Christa!

Här kommer lite bilder från träningen i Tisdags 21/6-11





















Fin Christa! :)


HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJ <3


Tävling Partille ridklubb Malvija, 19/6-11

Japp i Söndags va vi och hoppade i Partille, våran andra tävling tillsammans och det gick mycket bra och jag är jätte nöjd.

Första klassen va 95 cm, och där fick vi tyvärr ett stop eller aa snarare ett panik springa förbi stop haha, så 4 fel i grunden, annars super fin. Jätte nöjd.

Andra klassen 1 m , grunden nollade vi och omhoppningen nollade vi också. Men jag sattsade inte på att vinna utan mer att komma runt fel fritt så vi fick inte den snabbaste tiden med vi gick upp i ledningen ett tag med sen knuffades vi ner och slutade på en 11 plats. 2 platser utanför placering så de va ju så klart lite tråkigt, men men vad gör de?

Vi får ta igen de på nästa tävling som blir i början på Augusti med tanke på att de ska ha sommar lov v 29 när jag är i turkiet så rider igång dom så vi börjar tävla i aug igen!

Tråkigt bara att de regnade så mycket så blev inte så jätte många bra bilder, men här kommer några iaf, gillar sista bilder iaf!! :D hehe


Framridnings bilder











Tävlings bilder




















fin fina Malvija !! <3





HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJ <3


Tävling Alleby Ridklubb Malivja, 11/6-11

Japp i Lördags var det tävlings debut med Malvija, hennes första tävling, (räknar inte de två clear rounderna som tävling riktigt, mer träning.) Men iaf..

Hon var så jävla go på framridningen visade verkligen vilken nivå hon ligger på helt underbar att sitta på.

90 cm - Gick helt okej, va nästan på gränsen till bakåt så nu i efter hand så tänker jag att jag borde nog ha kikat på lite exktra men skit samma får göra de i PArtille ist. Men iaf, rundan gick kanon, kom lite fel in på hinder NR 4 så får med oss en bomm, gör absolut ingen super nöjd ändå!

95 cm - Gick jätte bra här med lugn och fin, kunde behöft en kik för att fp henne lite lite lite mera framåt och säker men men, grunden gick fin fin och omhoppningen så tvekade hon en halv sec på våg hindret så blir lite fel och vi får med en bomm, skit trist. Kom på 8 plats, om jag inte ridit hade jag kommit på 4 men men... mkt nöjd för att vara våran första riktiga tävling med omhoppning!!!

 

De va framridningen nr 1

Leia var också med och kolla!! =)

de va 90 cm, ( CL)

 

å de va bilderna från 95 cm.

 

Film kommer sen när jag hittar min kamera igen!! ^^ haha

 

HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJ <3


RSS 2.0