Tävling Ale-Jennylund!

Tävlade idag med Christa på Ale-Jennylund vi hoppade två klasser, 1m och 110 cm. så ska berätta nu hur de gick.


1 m : Gick bra i grunden och slår i någon bomm men den ligger kvar. Kommer till omhoppning går super kommer till sista hindrerna som är en kombination, räcke in räcke ut, samlar ihop henne men blir fel ändå hon hoppar av jag hamnar i obalans över första hindret hinner inte göra någon förhållning eller något men hon löste de själv så de blev en fel fri runda och en 1:a placering!!

110 cm :
Hon va mycket starkare och hetare än i 1 m klassen, rusrar runt lite grann men de går bra hon är i någon bomm men den ligger kvar. Kommer till omhoppning går fint fram till kombinationen hon kommer så hon skulle hoppa av stort in men denna gången 1 av 10 så väljer hon att lägga in ett till steg så hon hinner ju inte upp och över hindret, så de blev 4 fel. Men banan va inte helt lätt asså, bara 4 felfria och de va 5 placerade och som att jag va snabbast 4 felare så fick jag komma in på en 5 plats, så inte helt ärlig men den går bra ändå! så blev alltså en 5:e plats!!!

Jätte nöjd med resultatet och känns så bra nu igen efter de inte har gått så bra de senaste, så nu blev jag lycklig igen hehe.









Och priserna jag fick


Riktigt nöjd, men nu ska jag kolla lite med filmen så jag kan fixa å lägga upp den med så småningom!!




                                        HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJ <3


tävling Alingsås med Malvija!

Nu så, tävlade ju i Alingsås i lör och de blev då inte som jag tänkt mig...... i första klassen 105 cm blev vi nolla i grunden men sen river vi ett i omhoppningen så de sög ju rätt bra de, så kom på en 8:e plats iaf så blev en begravnings rosette (en vit) och plaket och en filt... woho...fast Ne. Men i andra klassen då 110cm hennes andra start på den höjden fick vi med oss en bom i grunden så blev inte så lyckat. FÖr jag är en sån person som tycker att jag är bäst och tycker då att allt annat än en 1 plats är dåligt haha men får nöja mig med att jag va iaf 4 Sec snabbare än den som vann på 105. Så hade jag inte rivit så hade jag varit 1 lätt, så jag är bäst iaf!!! HAha och lisa har tävlat där i söndags och de gick inte alls bra så Aja...funkar ändå..nu ska jag iaf hem och gosa med mina älsklingar Malv o fly<3 mer uppdatering kommer ikväll för ska fixa en besiktnings tid till min bil också. HAAAAAAAAAJ <3

Tävling Marks rk

Idag var det tävling på Marks ridklubb, var även där igår ju men då var de ponny tävlingar, och tänkte dra min lilla systers (ponyblogen.blogg.se) resultat senare i inlägget så håll koll.
Men idag tävlade jag iaf med Malvija så här kommer resultatet.
Klass 1, 1m : kommer in lite strul med saker vem som ska hoppa o sånt så blir okonsentrerad så river första, (fan!!) men skit samma , allt annat gick bara bra, så det blev 4 fel i grunden helt enkelt, inte hela världen.
Klass 2, 110cm : DEBUT med Malvija kommer in med rätt inställning och allt sånt nu, det enda jag ville var att komma runt nolla, så jag nollar i grunden, och tävlings inriktad som jag är sattsar jag såklart allt ändå i omhoppningen fasten jag bara skulle ta de lugnt o komma runt, men men. Jag körde på och de höll vi blev dubbel nolla!!
Går upp i ledningen, och där stannade jag!!! Så det blev en 1:A placering för oss!!
Grymt nöjd !!!
Nu kommer lite bilder, inga bra. Vet inte vad det var med kameran men den ville inte helt enkelt, men ni får ta de ändå!
Leia och Adde var också med
De va lite bilder de!! :)
Lisas resultat från ponny tävlingen på mark är
Klass 1, LD+5 Dubbel nolla , plats 1:A
Klass 2, LC 4 fel i grunden. Lagklass, laget gick inte vidare.
HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJ <3

RSS 2.0